Ana Sayfa İncir Ağacı İncir Ağacı Cemal Usta Kimdir? Arif Nazım Filmleri, Yaşı

İncir Ağacı Cemal Usta Kimdir? Arif Nazım Filmleri, Yaşı

Ekranların yeni dizisi İncir Ağacı Cemal Usta kimdir sorusu şimdiden sorulmaya başladı. Arif Nazım‘ın canlandırdığı karakteri tanıyalım.

Bu tür dizilerin olmazsa olmaz karakterlerinden birisi de korumacı babadır. Şimdi bu karakter üzerine biraz konuşacağız. Elbette sıradan bir hikaye olmasını istemiyoruz, bakalım dizi ilerleyen bölümlerde bize ne gibi bir farklılıklar sunacak.

Dizimizde pek çok yeni karakter mevcut, bu karakterlerin bazılarının tecrübesi az ve tanınırlığı da aynı şekilde az. Yine de hepsi yetenekli ve eğitimli isimler, bu günlük bir dizi olduğu için bu şekilde bir kadro gayet doğal.

Oyuncular hakkında daha fazla bilgi isterseniz İncir Ağacı Oyuncu Kadrosu adlı konumuzu ziyaret edebilirsiniz.

İncir Ağacı Cemal Usta Kimdir?

Bildiğiniz üzere dizi 1970’lerde geçecek ve bu dönemde belli başlı sorunlar vardı. Özellikle de aileyi içten etkileyen sorunlar.

Cemal, Ocak ailesinin babasıdır ve dönemin sıkıntılarını omuzunda taşır. Yani ailesinin korumaya ve onu bir arada tutmaya çalışır. Ailenin önüne sürekli olarak bazı sorunlar çıkar, bunlar genel olarak aşk ve dönemin sorunları.

Yani karşımızda evini yuvasını korumaya çalışan bir baba vardır.

Arif Nazım Kimdir? Filmleri, Yaşı

incir-agaci-arif-nazim-cemal-usta
Arif Nazım

Yaşı: 55
Doğum Tarihi: 01/01/1964

1964 Nevşehir doğumludur. Kendisi hem müzisyen hem de sinema oyuncusu olarak tanınmaktadır. Geçmiş zamanda birçok filmde yer alarak kendini kanıtlamış başarılı ve tecrübeli bir oyuncudur.

Oyuncusu olarak yer alacağı İncir Ağacı dizisinde Cemal Ocak ailesinin babası rolü ile karşımıza çıkacak. Günlük diziler arasında iyi bir popülarite elde edeceği düşünülmektedir.

Arif Nazım Filmleri

  • İnce Yürek
  • Katilin Çocukları
  • Kunduracı
  • Veysel Karani
  • Hacı
  • Acı Kin

Böylelikle Cemal Usta kimdir sorusunu cevaplamış olduk.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz